geng oreo

Tuesday, 29 October 2013

adakah kita sama....

salam oulss....
lama sudah x mengarang..dah rasa tangan ney macam keras je nak menaip..otak pown jadi macam CD yang lekat2 tu...tesemput2 nak bina ayat.... alasan je tu......
buakan niat nak mendiam diri..tapi internet yg slow macam siput sedut dan x da masa nak mengarang....
hari ney ziera nak cerita pasal sorang jejaka ney...

okeyh....panggilan dia mr. M (bukan nama sebenar..hahaha)
dia ney jauh dari penglihatan ....~memang nak pandang hari2 or usya2..mmg x la...jauh bebenor...
ziera ngan mr. M ney kawan je... teman tapi mesra org kata.....tp dulu laaaa....
ramai org kata ziera da feeling kat dia...tp ziera menafikan la.....
bukan x nak ngaku....or nak pendam ke apa...ziera pown x pasti dengan perasaan ziera...
dulu ziera suka mesej dia....ziera x mesej ngn org lain pown...
kalau ada mesej masuk tu...semua taw dah...ziera mesej ngn dia...
maybe sebab tu la...semua orang pk ziera ngan dia ada pa pe...
sebenarnya...ziera x suka mesej ngn ramai2 orang...
nanti ada yang kata ziera sombong lak x balas mesej...

ok..back to feeling ziera....

ziera x menidakkan dan  x mengiyakan yang ziera suka dia or x...
masa tu ziera pk.. ziera nak kawan ngan dia jer...
lagi pon x kan "perigi mencari timba " hahaha....
kalau suka tu..mybe ada sikit kowt...
yang pasti..ziera selesa kawan ngan dia.....
cuma sekarang...
kami dah x contact....
dia bz kowt....
ramai cakap yang dia dah femes....so bila dah jadi retis susah nak kacau... 
tp kitaorang sempat la rapat..dalam 1 tahun g tu...~jangan nagis lak baca citer ney.....hahaha
n sekarang...semua dah berubah..sekelip mata.....
rindu la jugak kat dia...
tp sebagai kawan...
kita kena hormat privacy dia.... dia bz..jgn kacau...
so....lastly...

"ziera harap dia bahagai n always bahagia....."


kepada member2 yang t'tanya2 kenapa ziera dah x mesej dia....ney jawapannya

"dont think negative..kami x gaduh...pengakhiran
hubungan kami hari tu pown dengan baikk...maybe sbb kebuzyan yg melampau.....hahaha



okeyh..sampai sini je ea....
ziera ada best story lagi dari ney...
nanti kita chitchat lagi....
tadaaaa...

salam sayang......
ziera



No comments:

Post a Comment