geng oreo

Monday, 30 January 2012

assalamualaikum...
wah2...dah bersawang aku punya blog...lama sudah ak x update...biase la...budak matrik la katakan..hahahha..(bajet giler)...actually skarang ney kitaorng tengah exam week...so agak bzy la...tapi ak ney an malas...(^_^)...

tahu x...baru-baru ney ak da la tengok citer SIDNEY WHITE...(betul taw eja tajuk citer ney...hentam je la..yg tahu 2...buat2 paham dah la ea...hehehehe)...tb2 je lepas aku tengok citer 2 ak terfikir..kenapalah orang nak kejar sangat kefemesan....penting ke?...bg ak cukup la kalau dua or tiga org kenal...knapa nak satu kolej knal kita....kita sanggup buat mcm2 tuk jadi femes n bila femes kita jadi angkuh...pas2 sombong..lupa diri...itukah yg diharapkan oleh orang2 yg nak jadi femes...bagi aku jadi femes ney membosankan....tahu kenapa...sebab bila kita jadi femes...semua orang knal kita...pas2 pa yg kita buat depa nampak..kelemahan kita yg sikit 2 pon orang nampak....pas2..mula la gosip bukan2...tambah pula la yg dah mmg meluat kat kita...time ney la depa nak ambik kesempatan nak kenakan kita....tapi kalo korang ney telinga tebal x de pe la....ok la kalo jadi femes...lain pula budak2 yg x femes ney...selalu ditindas...kna pula kaco ngn budak yg femes2 ney...kecian...jadi femes susah..jadi x femes pon susah...so...kesimpulannya...korang jadi la sederhana femes...adakah????...(O_O)...kalo x de pon...korang buat2 je ade..kan senang..kalo depa kata..org femes ney satu kolej knal..koarng bg la setengah kolej je knal korang...ok x idea ak..hahahahah(mengarut je ney.)...



p/s:ape yg aku coretney..ak x kata kat sapa2...tapi ney just pendapat gilak ak dari movie 2 je...tapi kalo ade yg terasa.i'm sorry bebeh...i love u like a love song beebehhh...