geng oreo

Sunday, 16 December 2012

honeymoon kita

assalamualaikum b...


ehem3... b........
nak tanya sikit bleyh.... err... b pernah g sabah ngan sarawak x..??.. huhuhu... syg x pernah p agy... T_T.. banyak-banyak tempat kat Malaysia ney.. situ je syg belum pernah sampai... kecian kat syg an...







tapi x pe la...nanti b bawa syg g sana bleyh??... kita g honeymoon kat sana... syg nak daki gunung kinabalu.. b teman ea... hahaha... tapi kalau syg x larat daki.. syg ajak b turun la.. tapi b jangan la marah syg ea... syg ney kadang-kadang tu.. semangat je lebih... bukan larat sgt pown.. tapikan b tetap kena bawa syg g sana juga.. dah lama dah syg nak pegi..







taw dak... tidak syg nak mintak sambung study kat unimas... sbb syg rasa teringin sangat nak g sana... nasib la ramai yang halang... kalau tak.. mmg dah apply dah... kalau apply u dekat belah sabah sarawak senang dapat..  x ramai bdk2 semenanjung yg nak g sana.. tapikan b... syg rasa.. ada hikmahnya juga napa ramai yg halang syg dari apply u kat sabah ngn sarawak... ea la... kalau syg dapat mmg dah sah2 syg kena g sana an... pastu syg x buleh balik selalu... kawan syg yg duduk kat sana balik time cuti sem jer.. waa... x maw arr... tara syg duduk kat t'ganu ney pown dah rindu nak balik rumah.. kalau duk sana.. pakai nangis x b'lagu la syg...





b janji taw... nanti kita pergi sama2 sabah ngn sarawak ea... selalunya org g honeymoon kat cameron .. x pown langkawi.. syg x nak g honeymoon situ.. tapi kalau b saja2 nak bawa syg g jalan2 kat situ pown boleh.. tapi tempat tuk g honeymoon bukan kat langkawi or cameron k... nak sabah ngn sarawak jugakk.. haha... so.. b.. kumpul duet banyak2 ea.. nanti bleh bawa syg g sabah ngn sarawak... ^_^




k lah b sayang.... syg nak study ney... lagu ney khas tuk b yg t'cinta...nyanyi sampai buleh ea...

"tinggi-tinggi gunung kinabalu,
tinggi lagi sayang sama kamu,
biru-biru hujung kinabalu,
tengok dari jauh, hati sy rindu.."



lots of love,
SAYANG ^_^


~salamsayangcintapelukciumdarisyguntukb~~

No comments:

Post a Comment